Cosmopolitan January 3, 2020

Cosmopolitan

 

Ez lesz a legnagyobb hajszíntrend 2020-ban

Mutatjuk, mit kérj a fodrászodtól!

Ha épp azon agyalsz, hogy hogyan újítsd meg a frizkód az új év elején, akkor a legjobb helyen jársz. Ugyanis idén az egyik legtrendibb választás a „twilighting” technika lesz (de nyugi, ennek semmi köze az Alkonyat-sorozathoz). A lényeg, hogy a barna tincseidbe vigyél egy kis csavart: „A twilighting barna hajkoronát jelent, amiben megcsillannak az arany részletek” – meséli Karissa Schaudt kolorista a Popsugarnak. Nagyjából így képzeld el:

Tehát, ha alapból sötétebb tincseid vannak, akkor elĹ‘nnyel indulsz, de a fodrász szerint a szĹ‘ke vagy vörös haj is szuper alap lehet. „Rengetegszer visszaköszön majd ez a technika 2020-ban azért, mert nagyon egyszerű megtartani, hiszen itt nem beszélünk szigorú értelemben vett lenövésrĹ‘l. Szinte észrevétlenül kezd kikopni a világosítás a tincsekbĹ‘l, így elég, ha 12-16 hetente csekkolsz be a fodrászodhoz. Az egyszerű barna hajnak ad szuper színt és dimenziót” – mondja Karissa.

Szóval mit kérj, ha legközelebb beugrasz a fodrászodhoz? A trendi look úgy érhetĹ‘ el, hogy néhány világos balayage tincset festetsz a hajadba úgy, hogy a melír jónéhány centire a fejtĹ‘tĹ‘l kezdĹ‘dik. 2019-hez képest tehát jóval visszafogottabb frizkódivat kerül a középpontba, hiszen tavaly a szivárványos hajtól kezdve a pasztellszíneken keresztül a hamuszürkéig minden extratrendinek számított.


About